×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Frågor och svar om Fragbite.com

4
Ni har kanske märkt att Fragbite har fått en systersajt, Fragbite.com. En del av er har då i alla fall gjort det och uppmärksammat saken i forumet här på Fragbite.se. Jag tänkte därför svara på lite frågor som dykt upp gällande den nya, vita, sajten.
När öppnade Fragbite.com?

Fragbite.com öppnades upp för allmänheten den 23 mars men har varit under utveckling under en längre tid.

Varför lanserar ni en engelsk sajt?

Fragbite har funnits i över 14 år och har under den tiden blivit ett starkt namn även internationellt. Efter att vi börjat publicera en del av vårt material även på engelska, samt omställningen till att göra videoinnehåll på engelska, har vi sett att intresset för det vi producerar har varit stort internationellt. Därför blev det naturligt för oss att samla allt detta på en egen sajt, som blir mycket lättare att navigera för våra internationella besökare.

Kommer Fragbite.se att läggas ner?

Det finns inga planer på att skrota den svenska sajten. Vi har redan idag rekryterat några ett gäng duktiga skribenter till den nya sajten samtidigt som vi fortsätter att utveckla vår redaktion för .se. Så kommer det se ut även framöver.

Varför ser jag aldrig några grejer från Fragbite.com på Facebook?

Fragbite var tidiga med att tilldelas möjligheten att skilja på sina Facebook-sidor. Vad det innebär att svenska besökare som besöker oss på Facebook kommer till en sida med svenskt innehåll medan övriga kommer till vår internationella Facebook. Det är på den senare som vi länkar till material på Fragbite.com.

Följer du oss på Twitter kan du redan idag ta del av en del material från Fragbite.com där. Annars är det bara att lägga till ett bokmärke för den nya sajten, om du vill hålla koll på vad som händer där.


Vilka jobbar med Fragbite.com?

I dagsläget är det huvudsakligen chefredaktör André "rich" Åkerblom som jobbar med Fragbite.com för kontorets räkning. Vi har även återrekryterat en gammal bekanting i egenskap av Sam "WNDWRT" Nordmark. Med sig på tåget har de i dagsläget Hùng "maph" Pham, baserad i USA, och Viet Duong, som sitter i München. Dessutom kommer den svenska redaktionen att bidra med material då och då.

Är du intresserad av att bidra till någon utav sajterna? Skriv då i sådana fall till mig, för den svenska sajten, eller André, om det gäller den internationella.


Vilka sajter försöker ni konkurrera med?

Det enkla, och kanske lite tråkiga, svaret är: Inga. Fragbite.com är snarare ett komplement till Fragbite.se och en chans för en bredare publik att ta del av det vi producerar. Vi ser inga direkta konkurrenter där ute då de flesta av oss har valt att gå vår egen väg. Det gäller även Fragbite.com. Mer av detta kommer att synas längre fram.

Det var det jag hade, för nu. Har ni några fler frågor är ni varmt välkomna att ställa dem i kommentarsfältet så ska jag besvara dem så snart jag har möjlighet.

Allt gott, så länge!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..