×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Happy hämtar in svensken till Giants Valorant-satsning

1
Den svenska Valorant-spelaren fick oväntat lämna Funplus Phoenix efter att laget slutade på plats 3/4 i First Strike. Nu har spelaren hittat ett nytt lag, och det är med en bekant spelare för de som kommer från CS:GO.
Bara tre dagar efter FunPlus Phoenix åkte ut ur semifinalen i First Strike valde laget att göra en förändring. Den blev den svenska Valorant-spelaren Johan "Meddo" Renbjörk Lundborg som fick lämna laget. Det kom som en chock för spelaren som tweetade om situationen. Nu har Meddo hittat ett nytt hem och det blir första gången som spelaren spelar utan Tobias "shadow" Flodström.

Han får nu chansen att spela med Vincent "Happy" Schopenhauer som i CS:GO vunnit två majors. Det är den spanska organisationen Giants Gaming som storsatsar på Valorant. De har nu värvat Prodigy/Orgless med Meddo som sista spelaren. Meddo:s nya lagkamrater är Happy, Ricardas "Boo" Lukasevicius, Daniil "pipsoN" Mescheryakov och Aaro "Hoodyy" Peltokangas. Med Meddo i laget lyckades de kvala in till LVP - Rising Series #1 där 5 000 dollar står på spel.

Giants Gaming
FrankrikeVincent "Happy" Cervoni Schopenhauer
SverigeJohan "Meddo" Renbjörk Lundborg
LitauenRičardas "Boo" Lukaševičius
PolenDaniil "pipsoN" Meshcheryakov
FinlandAaro "hoody" Peltokangas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..