×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Goffe ute ur Guild Esports — före-detta NiP-spelaren ersätter?

1
Guild Esports, som har David Beckham:s som delägare, valde att satsa på Valorant och värvade svensklaget bonk i oktober. Laget misslyckades att ta sig till den första Majorn i Valorant och de gör nu ett byte i laguppställningen.
Bonkar med spelarna Yacine "Yacine" Laghmari, William "draken" Sundin, Leo "leo" Jannesson, Filip "Goffe" Gauffin och Malkolm "bonkar" Rench blev i Oktober upplockade av den brittiska organisationen Guild Esports. De var då rankade fyra i Europa efter att ha tagit sig till final i både Mandatory.gg Cup #2 och LVL VALORANT Clash #2. I finalen i båda turneringarna blev G2 för svåra för Bonk.

Guild Esports lyckades besegra favoriterna G2 i det första First Strike-kvalet med siffrorna 13-11. De blev sedan diskvalificerade efter att det upptäcktes att laget utnyttjat en bugg i vinstmatchen. De fick en ny chans i det andra kvalet men där åkte de ut mot nolpelki som då hade svenska spelaren Aron "xajdish" Frediksson i laget.

Laget meddelade i slutet av 2020 att de valt att släppa "goffe" som nu är fri att leta efter ett nytt lag. Den franska esport-reporten neLendirekt rapporterade redan innan "Goffe" lämnade laget officiellt att den gamla lagkamraten Saif "Sayf"Jibraeel" till "Yacine", "Leo" och "bonkar" kallas in. "Sayf" är i skrivande stund bänkad för Ninjas in Pyjamas då den svenska organisationen tagit in Kevin "Ex6TenZ" Droolans.

Guild Esports
SverigeYacine "Yacine" Laghmari
SverigeMalkolm "bonkar" Rench
SverigeWilliam "draken" Sundin
SverigeLeo "Leo" Jannesson
SverigeSaif "Sayf" Jibraeel (rykte)


Artikelbild: Guild Esport

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..