×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

Ordkrig på Twitter mellan svenske stjärnan och G2-spelaren

1
Tonen var minst sagt infekterad då svenske Saif "Sayf" Jibraeel tog till orda på Twitter efter ett utspel från belgiske spelaren David "Davidp" Prince. Konflikten verkar långt ifrån utredd, och den europeiska Valorant-scenen är på väg att få ett nytt hatmöte.
Allt började med att G2 Esports David "Davidp" Prince i ett inlägg på Twitter kommenterade att han önskade folk skulle börja kommunicera bättre i Valorant. På detta kommenteras att Davidp är en hycklare, eftersom han själv är en del av problemet då han under en match ska ha talat ner Ninjas in Pyjamas svenske stjärna Saif "Sayf" Jibraeel och inte kunnat acceptera kritik eller ledning från Sayf, innan svensken själv vunnit några titlar och skaffat sig rätten att tillrättavisa Davidp.

Davidp fortsätter att förklara hur Sayf klagat och varit störande, och att Sayf endast vågat häva sig eftersom Davidp spelat med gömt namn. Davidp anser att Sayf var näsvis och negativ redan från första rundan och att det var orsaken till att belgaren tystnat och inte följt laget i just den matchen. Här kommer Sayf in i bilden och tar till försvar i tråden. Sayf lägger upp en video (finns i spelaren) från sin stream för att förklara situationen, samtidigt som han beskriver att Davidp far med osanningar och antar sig en offerroll. Svensken tycker Davidp ska sluta snacka skit och hålla sig ödmjuk.

Parterna fortsätter utdela slag fram och tillbaka, och i skrivande stund är de facto att Sayf länkat en förklaring på ordet narcissism åt Davidp, det senaste som kommenterats i tråden. För att följa hela debaklet ska ni bege er till den här tråden på Twitter.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..