×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Riot gör sin första Valorantturnering — går under namnet First Strike

1
Under onsdagen gick Riot Games ut med att de kommer göra sin första officiella Valorantturnering. Turneringen som går under namnet First Strike kommer att gå av stapeln i samtliga Valorantregioner och en vinnare från varje region ska utses.
Efter att ha låtit tredjepartsarrangörer arrangera Valorantturneringar under namnet Ignition Series har det blivit dags för Riot Games att arrangera sin alldeles egen Valorantturnering. First Strike, som turneringen kommer att heta, består av flera regionskval som inleds under den andra halvan av oktober. Hela turneringen avslutas sedan med flertalet regionsfinaler mellan den tredje och sjätte december senare i år.

—Esport fortsätter att vara en av de bästa investeringarna vi kan göra för att långsiktigt stödja vårt community, säger Anna Donlon, Exekutiv producent av Valorant.

För att kunna delta i kvalen krävs det att man är 16 år eller äldre samt har nått ranken Immortal 1. First Strike kommer att arrangeras i Nordamerika, Europa, CIS, Turkiet, Asien, Oceanien, Brasilien och Mellanöstern. För att kunna erbjuda en bättre slutprodukt när det kommer till esporten har Riot Games bland annat fokuserat på att förbättra observersystemet där några uppdateringar redan finns ute men fler ska vara på väg.

—Som vi redan har sett med Ignition Series så finns det en stor efterfrågan av Valorant på proffsnivå och vi är därför väldigt glada över att nu starta den resan med fans, spelare och organisationer. Som utvecklingsteam är den tävlingsinriktade delen av Valorant en av våra topprioriteringar och vi är fast beslutna om att vara med på den här resan, säger Anna Donlon.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..