×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Blast arrangerar Valorantturnering — Fragbite sänder på svenska

1
Till helgen kommer Blast att arrangera sin första Valorantturnering när Blast Valorant Twitch Invitational spelas mellan den 11-13 september. Det blir dock inte bara Blast som gör Valorantpremiär, Fragbite kommer också att för första gången sända Valorant på svenska.
Blast vidgar sina vyer när de under helgen för första gången någonsin kommer att arrangera en turnering i Valorant. Blast Valorant Twitch Invitational är en del av Riot Games satsning som går under namnet Ignition Series och fyra lag kommer att göra upp om 50 000 euro i prispengar. Det finns en hel del svenskintresse i turneringen då Ninjas in Pyjamas, FunPlus Phoenix, Team Liquid och G2 Esports deltar.

Förutom svenska NiP, som dock inte har några svenskar i laget, är det inte mindre än fyra svenska spelare med i turneringen. Jacob "pyth" Mourujärvi spelar som vanligt för G2 Esports medan den tidigare FABRIKEN-trion Tobias "shadow" Flodström, Johan "Meddo" Lundborg och Pontus "Zyppan" Eek återfinns i FunPlus Phoenix. Blast gör Valorant för första gången, Fragbite sänder Valorant på svenska för första gången och flera svenska spelare som spelar, det blir med andra ord en turnering man inte får missa.

Se hela sändningen via Twitch.tv/Fragbite

Fredag 11 september
Opening match #1
Opening match #2

Lördag 12 september
Lower bracket final
Upper bracket final

Söndag 13 september
Consolation final
FINAL!


Artikelbild: Blast

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..