×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

FunPlus Phoenix värvar svenska trion — bröt G2:s vinnarsvit

1
I slutet av Juli gick FABRIKEN skilda vägar och trion Johan "Meddo" Renbjörn, Tobias "shadow" Flodström och Pontus "Zyppan" Eek har setts spela tillsammans med Kirill "ANGE1" Karasiow och Andrey "Shao" Kiprsky. Nu har FunPlus Phoenix offentliggjort att de värvat laget som tidigare gått under namnet GoZyppan.
Trots att både FABRIKEN och PartyParrots visade bra resultat under en längre tid var det ingen europeisk organisation som valde att satsa på lagen. Till följd av just detta splittrades båda lagen och nu har svensk-trion Johan "Meddo" Lundborg, Tobias "shadow" Flodström och Pontus "Zyppan" Eek hittat ett nytt lag. De representerar nu den kinesiska organisationen FunPlus Phoenix, tillsammans med ex-PartyParrots spelarna Kirill "ANGE1" Karasiow och Andrey "Shao" Kiprsky.

Samma ANGE1 som var aktiv i CS:GO-scenen där han representerade Hellraisers sedan 2014. Han har deltagit vid flertalet Majors och var även med i laget som lyckades bryta Ninjas in Pyjamas vinnarsvit på lan som slutade på otroliga 87-0. 30-åringen slutade CS:GO för att satsa på Valorant i Maj och framtiden ser ljus ut med nya laget.

Meddo förklarar för Fragbite hur laget kom till:
"Jag, Shadow, ANGE1 och Shao representeras alla av agenturen Prodigy Agency och det var dem som snackade med organisationen Funplus Phoenix från första början och så började de bygga linan tillsammans och vi rekommenderade Zyppan då han är sjukt duktigt. Organ verkar väldigt professionella och trevliga, blev bara lite strul nu i början med announcementet men ser fram emot att jobba med dem i framtiden!"

Laget är aktuella i Allied Esports Odyssey där FunPlus Phoenix inledde med 1-1 mot Team Liquid och under onsdagskvällen väntade G2 Esports. Jacob "pyth" Mourujärvis G2 kom från en vinst i öppningsmatchen mot BBL Esport och hade inför matchen mot FunPlus Phoenix vunnit imponerande 18 matcher utan att förlora. Trenden bröts då FunPlus Phoenix vann kvällens drabbning med 2-0. Under andra kartan fick G2 klara sig utan David "Davidp" Prince då han var tvungen att lämna på grund av personliga anledningar vid ställningen 9-10. FunPlus Phoenix spelar sin tredje match i Allied Esports Odyssey ikväll kl 18.00 där de ställs mot Vodafone Giants och matchen ser man på Allied Esports twitch-kanal.


FunPlus Phoenix
UkrainaKirill "ANGE1" Karasiow
RysslandAndrey "Shao" Kiprsky
SverigeTobias "shadow" Flodström
SverigeJohan "Meddo" Renbjörk Lundborg
SverigePontus "Zyppan" Eek

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..