×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Nytt battlepass, skinline och spelläge när Act 2 går live i Valorant

1
Imorgon, tisdag, släpps Act 2 till Valorant och det kommer med en hel del spännande nyheter. Förutom ett nytt battlepass kommer också den nya skinlinen "Glitchpop". På onsdag väntar sedan ytterligare en nyhet för alla spelare.
Imorgon har Act 1 gjort sitt i Valorant och det är dags för något nytt. Förutom den nya agenten, Killjoy, som Riot Games tidigare presenterat kommer det att släppas en hel del nyheter i samband med att Act 2 har sin premiär. Som väntat har det blivit dags för ännu ett Battlepass som ger spelaren möjlighet att låsa upp en hel del unika saker, bland annat skins, sprays och Radianate points. Det nya Battlepasset kommer att finnas tillgängligt för 1000 VP, knappt 100 kronor.

—Vårt mål för det här Battlepasset var i princip likadant som för Act 1 Battlepasset, nämligen att göra ett brett urval av coola designer som spelare kommer att älska. Det ska också kännas som att det är mycket värde för de 10 dollar man betalar, säger Sean Marino, konstnärlig ledare för Valorant på Riot Games.

Bulldog Glitchpop

Förutom ett battlepass med skins har spelarna också en helt ny skinline att se fram emot. Den nya skinlinen går under namnet Glitchpop och kommer att finnas till fyra skjutvapen (Frenzy, Judge, Bulldog, Odin) och som kniv. Priset ligger på 2175 VP till skjutvapen medan det blir dyrare för kniven som kostar 4350 VP. De kommer också att finnas tillgängliga som en bundle där man förutom alla skins också får ett Glitchpop card, en Glitchpop spray och en Glitchpop Gun Buddy.

Melee Glitchpop

På onsdag kommer ännu en nyhet att släppas och den här gången är det dags för ytterligare ett spelläge. Det har nämligen blivit dags för spelläget Free-for-all Deathmatch. I FFA Deathmatch spelar 10 spelare mot varandra utan abilites och med obegränsade pengaresurser. Den som först når 30 elimineringar, eller har flest elimineringar efter 6 minuter vinner. Tröttnar man på att spela så går det att lämna matchen när som helst utan påföljder. För den som bara vill skjuta lite eller träna på ett nytt vapen är det med andra ord ett perfekt spelläge.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..