×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

FaZe Clan värvar ännu en Overwatchspelare till sitt Valorantlag

1
FaZe Clan som inledde sin satsning på Valorant med att, i juni, skriva kontrakt med före detta CS:GO-spelaren Jason "JasonR" Ruchelski fortsätter lagbygget. Tredje spelaren in blir Overwatchspelaren Zachary “ZachaREEE” Lombardo.
Före detta Overwatchspelaren, Zachary "ZachaREEE" Lombardo är klar för Faze Clans Valorantlag. 19-åringen har tidigare spelat i Overwatch League där han representerade Dallas Fuel. Han har också erfarenhet av Overwatch World Cup då han representerade USA i 2018-års upplaga av turneringen. Nu går ZachaREEE in som tredje spelare i FaZe Clans lag där han gör tidigare CS:GO proffset Jason "jasonR" Ruchelski och Overwatchspelaren Corey "Corey" Nigra sällskap.

I juni berättade ZachaREEE att han var klar med Overwatch och tänkte satsa på en karriär i Valorant istället. Anledningen var att han tyckte om FPS-spel innan han blev proffs i Overwatch och att han därför skulle uppskatta Valorant mer. Det är inte heller en helt okänd spelare som FaZe nu har skrivit kontrakt med. 19-åringen spelade nämligen för organisationen, tillsammans med sin blivande lagkamrat Corey, under T1 x Nerd Street Gamers Showdown i juni. Där kom laget som bestod av OW-duon, Rory "dephh" Jackson, Jimmy "Marved" Nguyen och Harrison "Psalm" Chang tillslut fyra.


Artikelbild: Blizzard Entertainment

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..