×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

FaZe Clan värvar ännu en Overwatchspelare till sitt Valorantlag

1
FaZe Clan som inledde sin satsning på Valorant med att, i juni, skriva kontrakt med före detta CS:GO-spelaren Jason "JasonR" Ruchelski fortsätter lagbygget. Tredje spelaren in blir Overwatchspelaren Zachary “ZachaREEE” Lombardo.
Före detta Overwatchspelaren, Zachary "ZachaREEE" Lombardo är klar för Faze Clans Valorantlag. 19-åringen har tidigare spelat i Overwatch League där han representerade Dallas Fuel. Han har också erfarenhet av Overwatch World Cup då han representerade USA i 2018-års upplaga av turneringen. Nu går ZachaREEE in som tredje spelare i FaZe Clans lag där han gör tidigare CS:GO proffset Jason "jasonR" Ruchelski och Overwatchspelaren Corey "Corey" Nigra sällskap.

I juni berättade ZachaREEE att han var klar med Overwatch och tänkte satsa på en karriär i Valorant istället. Anledningen var att han tyckte om FPS-spel innan han blev proffs i Overwatch och att han därför skulle uppskatta Valorant mer. Det är inte heller en helt okänd spelare som FaZe nu har skrivit kontrakt med. 19-åringen spelade nämligen för organisationen, tillsammans med sin blivande lagkamrat Corey, under T1 x Nerd Street Gamers Showdown i juni. Där kom laget som bestod av OW-duon, Rory "dephh" Jackson, Jimmy "Marved" Nguyen och Harrison "Psalm" Chang tillslut fyra.


Artikelbild: Blizzard Entertainment
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..