×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Riot visar upp Elderflame — Valorants första Ultra Edition skins

1
Det har äntligen blivit dags för Valorants första Ultra Edition skins. Samlingen, som går under namnet Elderflame, för tankarna till drakarna i League of Legends. Skins till fyra vapen och en kniv ser ut att finnas med i den nya samlingen.
Idag visade Riot Games för första gången upp Ultra Edition skins för Valorant. De nya skinsen ser ut som drakar till utseendet och kommer att släppas den 10 juli. De vapen som ser ut att få ett skin är Frenzy, Judge, Vandal, Operator och en kniv. Varje vapen förvandlas till en eldsprutande drake och flera unika animationer följer med. Bland annat dyker det upp en drake som sprutar eld på den fallna motståndaren om en spelare med ett Elderflame skin står för den sista elimineringen under en runda.

Spelare som köper ett Elderflame skin lär också kunna uppgradera dem med hjälp av Radianite, precis som tidigare släppta skins. Ett uppgraderat skin får nya animationer, ljud och utseendet förändras och det mesta tyder på att så även blir fallet för de nya skinsen. För den som är sugen på att plocka upp de eldsprutande drakarna kommer det dock att kosta en del. Riots ansvarige, Joe "SWAGGERNAU7" Lee, skriver på Twitter att priset för hela paketet kommer att ligga på 9900 VP, eller knappa 1 000 svenska kronor.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..