×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Valorants rankade läge är här — högsta ranken byter namn till Radiant

1
Det rankade spelläget för Valorant fanns inte med när spelet släpptes tidigare i juni. Många har uttryckt frustration över att inte kunna möta sina förmågor på ett bra sätt. Nu har dock Riot äntligen släppt det rankade spelläget, med mindre förändringar sen betan.
Under onsdagskvällen släpptes det efterlängtade rankade spelläget till Valorant. Spelläget, som fanns tillgängligt under slutet av den stängda betan, låter spelarna mäta sina färdigheter med varandra och det är många som strävar efter att ta sig hela vägen till de högsta rankerna. Anledningen till att det rankade läget inte fanns med när Valorant släpptes live tidigare i juni var att Riot först ville testa stabiliteten och få tid att hitta åtgärda spelförstörande buggar. Ytterligare en anledning var att nya spelare skulle hinna lära sig spelet så att de som spelat under betan inte skulle få ett alltför stort försprång.

Det rankade läget ser till stora delar ut exakt som det gjorde under betan. Precis som då krävs att man spelar minst 20 vanliga matcher innan det rankade läget låses upp. För att tilldelas en rank krävs också att man spelar fem placeringsmatcher. Rankerna har samma namn som tidigare, Iron, Bronze, Silver, Gold Platinum, Diamond och Immortal. Den högsta ranken i spelet, tidigare Valorant, har dock bytt namn till Radiant. Har du fortfarande inte inlett resan mot Radiant är det alltså hög tid att göra det nu!

Bild: Riot Games
Bild: Riot Games


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..