×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Bannades när han kopplade in telefonen i datorn — nu är han klar för G2

1
Fler och fler CS:GO-spelare väljer att ta klivet över till Valorant. Den senaste i raden är Oscar "Mixwell" Cañellas som är klara för Europeiska G2 Esports.
Om Valorant kommer att slå igenom som esport är svårt att sia om. Klart är iallafall att flertalet CS:GO-spelare är redo att ta chansen och satsa på Riot Games nya taktiska shooter. En organisation som varit framgångsrik i både League of Legends och CS:GO är G2 Esports och av allt att döma ser de ut att satsa på att bli ett topplag även i Valorant.

Som första spelare har de nämligen värvat Óscar "mixwell" Cañellas. Spanjoren är en av de mest kända spanska spelarna och har spelat för lag som Optic Gaming, G2 Esports, Movistar Riders och Cloud9. 24-åringen har sedan den stängda betan inleddes varit väldigt aktiv och har till och med hunnit med att bli felaktigt bannad för att ha kopplat in sin telefon i datorn mitt under en match.

G2 Esports vd, Carlos "ocelote" Rodriguez Santiago hyllade sin nya spelare och berättade att många topplag gjorde allt för att knyta honom till deras lag. På klassiskt ocelote-vis lovade 30-åringen också att hans lag kommer att bli världsmästare inom kort. Om G2 lyckas med det återstår att se. Vilka som blir Mixwells lagkamrater är ännu inte offentliggjort.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..