×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Världens bästa Overwatch-spelare överger Overwatch League för Valorant

2
Det har nu blivit klart att en av Overwatchscenens starkaste lysande stjärnor valt att överge sitt nuvarande karriärsval och satsa stenhårt på Valorant. Den MVP utnämnda superstjärnan Jay "Sinatraa" Won lämnar San Francisco Shock för att satsa stenhårt på Valorant.
På lagets Twitterkanal flexar Sentinels med att de är hemmet för Kyle "Bugha" Giersdorf, världssdsmästaren i Fortnite. Efter lagets senaste rekryteringar så kan de nu stoltsera med ännu en stjärnspelare i form av Jay "sinatraa" Won. Stjärnar har i sitt lag fått sällskap av Apex-spelaren Jared "zombs" Gitlin och de två CS:GO-spelarna Shahzeeb "ShahZaM" Khan och Hunter "SicK" Mims. För tillfället är det inte klart vem som kommer bli den femte spelaren i detta, vad Sentinels själva kallar, lag av "mästerskaps kaliber".

Den 21-åriga CS:GO spelaren Mims gick redan den 22a April ut på sin Twitter med att det var hög tid för honom att överge CS:GO och satsa på Valorant. Han förklarade att "det här spelet har tappat och blivit tråkigt för mig. Valorant kommer perfekt i tiden men det var ofrånkomligt oavsett. Jag har spenderat hela mitt vuxna liv på det här spelet, det var kul."

Med i laget finns även den nyblonderade AWParen Shahzeeb "ShahZaM" Khan som tidigare har spelat tillsammans med SicK i Complexity i den dåvarande juggernauten. ShahZaM har den senaste veckan pressat Valorant då han streamat en hel del tiomanna gathers med flera kända amerikanska profiler.

Sentinels

USAJay "sinatraa" Won
USAJared "zombs" Gitlin
USAShahzeeb "ShahZaM" Khan
USAHunter "SicK" Mims
VärldenTo "Be" Announced

Artikelbild: Robert Paul/Blizzard, Igor Bezborodov/Starladder
Källa: Sentinels.gg

Tror du laget har potential att vinna nå stort?

10 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..