×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nu startar slutspelet av Dreamhack Masters Spring (0)

Efter ett par dagars paus återvänder idag Dreamhack Masters Spring. Sex lag är klara för slutspelet och kämpar nu om prispotten på 250 000 dollar. Här är allt du behöver veta.
Counter-StrikeDreamHack

Missa inte dagens Fragleague Weekly Cup Sweden (0)

Ta chansen och var med i säsongens andra upplaga av Fragleague Weekly Cup. På spel står som vanligt platser i Weekly Cup Final Sweden, där de deltagande lagen kommer kämpa om 7 500 kronor i prispengar och en plats i den svenska regionala Fragleague-serien.
FragleagueSverige

Inga svenskar med när MSI avgörs på Island — har inte hänt sedan 2017 (0)

Esportturneringar som spelats offline har lyst med sin frånvaro under den pågående covid-19 pandemin. Ett undantag är Mid-Season Invitational i League of Legends som spelas på Island. Turneringen där världens just nu bästa lag gör upp om titeln inleds idag och avgörs den 23 maj.
League of LegendsLeague of Legends

Kontorsbloggen: Är Train rätt karta att byta ut? (0)

Under gårdagen uppdateras map-poolen till Counter-Strike: Global Offensive. Train är numera ute och in kommer istället Ancient. Fragbite har testat kartan och ger i denna video sina initiala tankar om den. Vi diskuterar även om det faktiskt var rätt att ta bort just Train.
Counter-StrikeKontorsbloggen

Här är Ancient — genomgång av kartan som ersätter Train (2)

Train ut Ancient in. Detta är den nyheten som tagit CS:GO-världen med storm. Vi har därför valt att ta en lite närmare kik på kartan. I denna video kan ni därmed se en genomgång av kartan samt lite tankar kring hur den kommer att spelas.
Counter-StrikeNyhet

CHOCKEN: Train ute ur map-poolen — Ancient ersätter (1)

Under natten till idag släppte Valve en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Vi får i denna uppdatering se förändringar till Ancient som nu ersätter Train i map-poolen. Men kanske viktigast av allt, kycklingarna har fått en ny design.
Counter-StrikeMeta
Laddar..