×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Avangar vidare till majorn — Gambit utslagna (0)

Det första laget att gå vidare från CIS-minorn till årets första major är Avangar efter en 2-1-vinst mot Winstrike. Tidigare under dagen fick vi även se Gambit åka ut mot Team Spirit.
Counter-StrikeIEM

Kinetic ostoppbara — dessa lag gör upp på lördag (0)

Vi är nu två veckor in i Philips OneBlade Cup och imorgon får vi reda på vilket lag som tar andra finalplatsen. I tisdagens kval var Kinetic som var helt ostoppbara, i torsdagens kval var det mer jämt mellan topplaceringarna.
PUBGNorden

North och ENCE till upper bracket-final i Katowice (0)

Den europeiska minorturneringen fortsätter att bjuda på storspel efter att North och ENCE avancerat till upper bracket-finalen efter vinst mot Vitality respektive Valiance. De förlorande sidorna möts i lower bracket-final.
Counter-StrikeMajor

TENZKI lämnar Rogue (0)

Jesper "TENZKI" Plougmann har offentliggjort att han nu mera är "free agent". Dansken som under slutet av 2018 spelade tillsammans med Mathias "MSL" Lauridsen i amerikanska Rogue har nu lämnat laget.
Counter-StrikeDanmark

Nagelbitare avgör de europeiska minorgruppspelen (0)

Gruppspelsfasen av den europeiska minorturneringen inför IEM Katowice 2019 är över och den slutade med att favorittippade Mousesports var ett av lagen som inte tog sig vidare. Valiance och North gör upp om majorplatser mot ENCE samt Vitality under morgondagen.
Counter-StrikeMajor

Winstrike och Spirit vidare till slutspel i CIS Minor (0)

De första omgångarna av CIS Minor är färdigspelade och de första två lagen har tagit sig vidare till slutspelet. Från grupp A blev det Team Spirit som blev det första laget till slutspel samtidigt som Winstrike avancerade från grupp B.
Counter-StrikeIEM

mimi och vilga återförenas i ny satsning (0)

Ett nytt damlag har bildats och leds av stjärnorna Michaela "mimi" Lintrup samt Ksenia "vilga" Kluenkova. Alyona "Candy" Kuvaeva, Kelly "kllyVe" Verhaegen och amerikanskan Klaudia "klaudia" Beczkiewicz tar plats vid deras sida.
Counter-StrikeEuropa

UML fortsätter idag — två svenskmatcher spelas (0)

Att bli exalterad över online-CS kanske inte är lätt idag när två stycken olika minors spelas. Men när de väl är svenska lag som spelar kanske det blir lite roligare. Två stycken svenska lag spelar idag i United Masters League, X6tence Galaxy och Vexed.
Counter-StrikeSverige
Laddar..