×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Lemondogs tar in Spitfire - kickar ut berg

1
Det svenska CS:GO-laget Lemondogs har gjort sig av med spelaren berg och istället tagit in den tidigare medlemmen Spitfire.
Lemondogs åkte ur Mad Catz Invitational förra helgen efter tre raka förluster och nu, en vecka senare, har man presenterat en spelarförändring på lagets hemsida. I nyheten framgår att lagets spelare berg har fått lämna laget och att man istället tagit in Spitfire.

Spitfire åter i Lemondogs
Spitfire spelade med laget så sent som i januari och han var även med och knep tredjeplatsen på THOR Open i december. I januari byttes han ut mot waver men nu är Spitfire alltså tillbaka i laget på bekostnad av berg.
Spitfire tillbaka i Lemondogs.

Misstag att låta Spitfire gå
Spelaren Zajp gav ett uttalande i Lemondogs nyhet där han förklarar att anledningen till bytet ska har varit att laget inte presterat tillräckligt och att man har haft interna problem. Han skriver även att det var ett misstag att låta Spitfire lämna laget.

Danmark och Norrköping nästa
Zajp skriver även i uttalandet att laget kommer att besöka Copenhagen Games i slutet på mars och även NLAN i Norrköping i början på april.

Hur tror du att det går för Lemondogs med Spitfire?

364 personer har röstat

77 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 77 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..