×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Nu officiellt: Western Wolves ger upp

1
Efter otillfredsställande resultat och Andreas "schneider" Lindberg övergång till Absolute Legends väljer hans tidigare lag, Western Wolves, att lägga ner.
På DreamHack Winter 2012 misslyckades Western Wolves att kvala in till huvudturneringen via BYOC, trots SM-kvalvinsten under samma evenemang. Kort därefter genomgick man förändringar inför THOR Open, men även där blev man besvikna då man slogs ut i gruppspelet.

Western Wolves under THOR Open.

Under gårdagen blev det officiellt att Andreas "schneider" Lindberg blivit fast medlem i Absolute Legends, vilket tycks ha gjort att resterande spelar i laget valt att hoppa av WW-tåget de också.
Western Wolves var:
Andreas "schneider" Lindberg
Robin "flusha" Rönnquist
Erik "zende" Sundequist
Jonathan "devilwalk" Lundberg
Anton "waver" Wiberg
Var de nu klanlösa spelarna tar vägen är för framtiden att presentera, men Western Wolves-organisationen skriver att de inte gett upp hoppet om att ha ett CS:GO-lag under sitt namn i framtiden.

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..