×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

De mest minnesvärda MP5-klippen genom tiderna (6)

Efter uppdateringen som släpptes under torsdagsnatten började vi på kontoret diskutera vilka MP5-klipp vi kommer ihåg. Efter ett tag hade vi ett gäng klipp från några klassiska CS-filmer som Frag or Die och Living Legends.
Counter-StrikeHighlights

quiethell: Detta sätt att behandla spelare är ohållbart (4)

Hur hade du känt om du rullade igenom Facebook och plötsligt fick se ett inlägg som säger att du fått sparken? I dagens esportvärld ser det ut att bli vanligare med denna typ av "spark" då flera spelare fått möta detta via media.
Counter-StrikeKrönika

naSu till Heroic som coach (0)

Den före detta ENCE-spelaren från Finland som senast sågs som coach för svenska Red Reserve går till Heroic.
Counter-StrikeFinland

NA LCS inför sjumannatrupper till slutspelet (1)

Metan i League of Legends har gjort att flera lag väljer att byta ut sina AD-Carrys mot andra spelare i truppen. Den nordamerikanska upplagan av League of Legends Championship Series har nu valt att utöka maxtillåtna spelare i ett lag under ett slutspel till sju.
League of LegendsLCS

Fem mods som gör CS:GO lite roligare (3)

Blir du någonsin trött på Counter-Strike: Global Offensive? Men du kanske inte har råd, eller ens lust, att skaffa ett nytt spel? Vi har samlat några av våra favoritmods som kommer att göra CS:GO lite roligare.
Counter-StrikeArtikel

Duttdutt återupplivas — huggan i nytt lag (11)

Hugo "huggan" Cortes Lopez har valt att återuppliva Duttdutt. Den svenska femman söker nu en organisation att representera under bland annat den kommande Fragleague-säsongen.
Counter-StrikeSverige

M19 vinner GLL Season 2-finalerna (8)

GLL Season 2 Finals är över och vinnande ur den tre dagar långa turneringen gick tyska M19 med totalt 3360 poäng. Pittsburgh Knights och Faze Clan slutade på andra respektive tredjeplats.
PUBGSverige
Laddar..