×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Yoggi Yalla CupYallaYoggi Yalla Cup

Fjärde laget till Yoggi Yalla-finalerna ska utses i kvällens veckofinal

1
Det har blivit dags för den fjärde veckofinalen av Yoggi Yalla Cup 2017. Kvällens kommentatorer heter Fredrik "slop3" Wahlstedt och Mats "Blewd" Nilsson.
I och med kvällens kvalfinal har vi tagit oss genom halva Yoggi Yalla Cup 2017. Än finns det med andra ord gott om möjligheter för dig att vara med och tävla om en plats i sommarens finaler.

De lag som tävlar i kväll är FlAXBANAN, Skjuta hess, NAEGT och Team Suecia Vincere. Förstnämnda FlAXBANAN var med och tävlade så sent som i den förra veckans veckofinal och tog sig då hela vägen till kvalfinalen. Väl där fick de dock se sig besegrade av zzz som vann matchen med 2-1.

Kvällens matcher

Sverige FlAXBANAN vs. Sverige Skjuta hess
FlAXBANAN: nawwk, MKN, k0mplex, spOxzer, siph
hess: WIGGAN, 6arfield, OP, AdamW, LRK
Sverige NAEGT vs. Sverige Team Suecia Vincere
NAEGT: Ackkee, TheLostGoat, Duckiechan, Jackinho, Kalibr
Suecia: SHIFTY, LK, eptic, Skeight, jujje
FINAL!

Fredrik "Slop3" Wahlstedt finns i vanlig ordning med er under kvällen för att guida er genom matherna. Med sig denna vecka har han Mats "Blewd" Nilsson, som tillvardags arbetar som espotlärare vid Hagströmska gymnasiet i Falun. Livesändningen börjar med att visa semifinal två, mellan NAEGT och Team Suecia Vincere, för att sedan övergå till finalen. Märk väl att kvalfinalen kan komma att börja tidigare, om så är möjligt och båda lagen accepterar det. Se därför till att bänka er vid FragbiteLive på Twitch redan klockan 18:00!

Gott om möjligheter att kvala

Självklart ska även ditt lag pröva lyckan i Yoggi Yalla Cup, därför passar det ju alldeles utmärkt att det fortfarande kvarstår ett gäng delkval. Redan på onsdag har ni chansen att tävla om en plats i nästa veckas veckofinaler, så anmäl er redan idag.

Yoggi Yalla Cup 2017 — Kvalvecka 5

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..