×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
 • Facebook
 • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla CupYallaYoggi Yalla Cup

Glöm inte att kvala till Yoggi Yalla Cup ikväll!

2
Det finns många chanser kvar, men ikväll spelas veckans andra förkval till Yoggi Yalla Cup 2017 — ta chansen att vara med!
Svenska Wortex var det första laget att kvala in till Yoggi Yalla Cup 2017-finalerna efter att ha vunnit den första veckofinalen. I veckan är det dags att kora finalturneringens andra deltagare, och ikväll går det att kvala!
Kvalvecka #2
 • 29-30 mars: Förkval 1
 • 31 mars & 1 april: Förkval 2 (Anmäl dig här!)
 • 3 april: Direktsänd veckofinal
 • Under gårdagen avgjordes veckans första förkval, detta när Rogue Academy, Nicosänglar, Tzatzikiklubben och FlAXBANAN tog sig vidare till veckofinalen. Ikväll påbörjas veckans andra förkval, där ett obegränsat antal lag kommer att slåss i ett single elimination-bracket för att ta sig topp-fyra. Dessa fyra möter de tidigare nämnda vidarekvalade lagen i veckofinalen, där vinnaren kniper 6 000 kronor och en plats i finalturneringen.

  De lagen som tar sig vidare till veckofinalen kommer också ha möjligheten att få sin match streamad då veckofinalen, som spelas på måndag, även livesänds från Yoggi Yalla Cup-studion!

  Många fler möjligheter

  För er så kallade "yeslifers" som väljer att inte spela CS:GO på en fredagkväll kommer det gott om möjligheter att kvala till Yoggi Yalla Cup 2017 i framtiden! Nästa vecka kommer ytterligare två möjligheter då den tredje kvalveckan arrangeras, med det första förkvalet redan på onsdag. Det kommer även ytterligare fem kvalveckor därefter, så det är ingen brådska. Det är dock extra tuff konkurrens i år, så det gäller att ta vara på alla tillfällen!
  Kvalvecka #3
 • 5-6 april: Förkval 1 (Anmäl dig här!)
 • 7-8 april: Förkval 2 (Anmäl dig här!)
 • 10 april: Direktsänd veckofinal
 • Ytterligare fem stycken kvalveckor kommer att arrangeras.

  0 kommentarer — skriv kommentar

  Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
  Visa 0 kommentarer

  Skriv en kommentar

  DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
  Laddar..