×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Första Yoggi Yalla-kvalet drar igång ikväll — glöm inte att anmäla dig

8
Ikväll drar Yoggi Yalla igång med sitt första kval, och trots att över 260 lag anmält sig, vilket skapat lite schemaändringar, finns det gott om utrymme för deltagande!
Mer än nio månaders väntetid är över — det har blivit dags för den andra upplagan av Yoggi Yalla Cup att dra igång! Ikväll spelas det första av två förkval till den första veckans finalkval, och responsen har varit fantastisk med över 260 lag anmälda.

Så många lag att det krävs schemaförändringar

Turneringen har dock upplevt lite växtvärk. På grund av det kraftiga intresset kommer schemat för kvällens kval att vara aningen tightare än väntat. Detaljerna är helt enkelt att 512-bracketmatcherna fortfarande kommer att starta klockan 18:00, men lagen som (på grund av en aningen ojämn deltagarsiffra) hoppar över den första omgången förväntas påbörja 256-omgången så snart som möjligt därpå. Med andra ord kommer den andra omgången att påbörjas innan den första omgången avklarats. Detta gäller så klart endast de lag som hoppat över den första omgången.

Schema för kvällens kval

17:00 — Check-in öppnar
17:50 — Check-in stänger
18:00 — 512-omgången
18:20 — 256-omgången (lag som fått WO i 512-omgången)

Därefter fortsätter schemat fortlöpande.
Anledningen till det tighta schemat är inte bara att man inte ska behöva spela in på småtimmarna, utan även för att det finns ett begränsat antal servrar tillgodo från Yoggi Yalla Cups håll. Man är dock välkommen att hyra en egen EAC-skyddad server från Publiclir om så skulle behövas.

Bli inte rädda — ni får fortfarande spela!

Låt inte ovanstående text skrämma er, det fortfarande finns gott om utrymme för fler lag att deltaga. Kvällens kval drar igång klockan 18:00, med incheckningen aktiv från och med en timme tidigare, och sträcker sig över hela kvällen. Skulle just ditt lag ta sig vidare från den första dagen fortsätter spelandet under morgondagen, torsdag, där de åtta främsta lagen tar sig vidare till helgens finalkval.

Skulle du och dina kamrater ha förhinder från att spela kvällens kval finns det fortfarande många möjligheter för att deltaga i Yoggi Yalla Cup 2017, det arrangeras nämligen kval för åtta veckor framåt, och nästa möjlighet kommer redan på fredag den 24 mars. Passar inte det heller? Då är det bara att försöka nästa vecka!

Yoggi Yalla Cup 2017 — Kvalvecka 1 & 2


Ytterligare sex stycken kvalveckor kommer att arrangeras.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..