×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla CupYallaYoggi Yalla Cup

Tävla om 150 000 kronor – i Sveriges största CS-turnering för amatörer

8
Amatörtävlingen Yoggi Yalla Cup var en succé 2016 och nu är den tillbaka! Anmälan är öppen, så ta chansen och tävla om en prispott på 150 000 kronor.
Efter förra årets framgångar, med 1 163 tävlande lag fortsätter Yoggi Yalla, Sveriges mest sålda drickyoghurt, sin satsning inom e-sporten.

Yoggi Yalla Cup är turneringen där amatörer får uppleva världen som proffsen lever i. Där du får vara en del av livesända matcher med de bästa svenska kommentatorerna inom e-sporten. Där får du vara en del av Sveriges största amatörtävling. Och du tävlar om en prispott på 150 000 kronor.

Av den totala prispotten så kommer 100 000 kronor spridas ut på de åtta kvalveckorna som ingår i Yoggi Yalla Cup. Det betyder att du kan plocka hem pengar även i ett tidigt skede av turneringen. De resterande 50 000 kommer de åtta finallagen tampas om och där plockar vinnaren hem hälften av den summan.

I och med förra årets succé levlar Yoggi Yalla nu upp turneringen med exempelvis ännu större livesändningar där framstående CS-profiler kommer höja värdet för er tittare och spelare.

Turneringens upplägg


Den 22 mars drar Yoggi Yalla Cup igång i form av den första av åtta kvalveckor. Sju av dessa kvalveckor innehåller två förkval som leder till en veckofinal och sedermera till den stora finalen. Och om ditt lag åker ur ett kval finns det chans för revansch, ditt lag får nämligen anmäla er till hur många kval ni vill.

En av kvalveckorna kommer inte innehålla ett förkval utan kommer avgöras under en dag på Inferno Online i Stockholm. Vinnarlaget där går direkt till finalen. Mer information om just den veckan kommer med god framförhållning.

I filmen nedan får du det enkelt beskrivit hur Yoggi Yalla Cup är uppbyggd.Anmälningen är redan öppen för kvalvecka 1 och 2. Du registrerar ditt lag enkelt genom länkarna nedan.

Yoggi Yalla Cup 2017 — Kvalvecka 1 & 2


Sveriges mest sålda drickyoghurt tar e-sporten på allvar. Något som självklart en tro på upplaga två av turneringen visar, men även att en ny reklamfilm kommer släppas i samband med cupen med en person ni nog lär känna igen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..