×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Helsvenskt i kvällens Yoggi Yalla-delfinal

1
Det har blivit dags för den femte Yoggi Yalla-delfinalen. Bland spelarna återfinns den välkände streaming-profilen Yacine "yzn" Laghmari.
Yoggi Yalla avslutar idag den femte spelveckan och vi, i vanlig ordning, att livesända slutskedet där fyra svenska lag gör upp om 12 500 SEK samt en plats till slutfinalen. Den första semifinalen är den som kommer att visas på streamen och där hittar vi GrabbarnaGrus med streamingprofilen Yacine "yzn" Laghmari i täten som tar sig an hemmakväll.

plyfa som syntes mycket i den svenska 1.6-scenen kommer ikväll att spela Yoggi Yalla


I den andra semifinalen kommer VwS-Empire med awwe, relife, plyfa, griefmaster och pyromarne att ställas mot retreatGG där vi finner frekki, ROQOR, inzult, twirre och Lunedii. Båda matcherna är schemalagda att börja 18:00 där finalen följer efter de två semifinalernas avslut. Samtliga matcher spelas BO3 och vinnaren kommer att nå slutfinalen som spelas senare i juni.

Sverige GrabbarnaGrus vs. Sverige hemmakväll
GG: klown, yzn, freddyfrog, relaxa, slajden
hemmakväll: shrew, Ericip, addi, kreaz, Limpone
Sverige VwS-Empire vs. Sverige retreatGG
VwS: awwe, relife, plyfa, griefmaster, pyromarne
retreatGG: frekki, ROQOR, inzult, twirre, Lunedii
DELFINAL!

Precis som den första semifinal kommer även finalen att sändas live på FragbiteLive, där Robin "Voltie" Takac tillsammans med Fragbites egna Joakim "JoeAWESOME" Jansson kommer att stå för den svenska kommenteringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..