×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

CETCTM kvalar in till Yoggi Yalla Cup!

1
Efter spännande matcher står CETCTM som segrare av den tredje delfinalen i Yoggi Yalla Cup, vilket innebär att de är det tredje laget att säkra en plats till den 50 000 kronor värdefulla huvudturneringen.
Den tredje delfinalen av Yoggi Yalla Cup är avgjord, och det är Fredrik "roque" Honaks och Christian "Spitfire" Schiöldes CETCTM som står som segrare efter en jämn drabbning med DankestMemersInTown. Detta innebär att CETCTM kniper 6 000 kronor och en plats till huvudturneringen i juni, där visomvet och Epsilon just nu väntar.

Gårdagens avgörande blev ett spännande sådant när CETCTM ställdes mot isländska warmonkeys. Mötet började dock med en rejäl överkörning, när svenskarna vann Cache med hela 16-3. Följande Inferno blev dock allt jämnare, då isländarna lyckades knipa en vinst på övertid, bland annat via en sinnessjuk deaglerunda från spelaren goa7er. I den tredje, avgörande kartan var det CETCTM som vann med 16-9 på Dust2.


goa7ers galna deagle-ace.


Samtidigt som ovanstående match spelade även DankestMemersInTown mot SJEIKEN i en match som blev en total bulldozer från de förstnämndas sida. Två raka kartor, där SJEIKEN endast fick med sig totalt tre rundor, var allt som krävdes för "DMIT" att säkra en finalplats.

Finalen blev den jämnaste drabbningen under hela kvällen, då DankestMemersInTown verkligen pressade CETCTM. På Cobblestone vann de sistnämnda med knappa 16-14, och med snäppet mer andrum lyckades de även säkra finalvinsten med en 16-13-vinst på Cache.

Sverige CETCTM vs. Island warmonkeys
CETCTM: relIk, Spitfire, cENTRYZ, roque, Awien
warmonkey: goa7er, capping, stalz, clvr, critical
Sverige SJEIKEN vs. Sverige DankestMemersInTown
SJEIKEN: CORBIN, PHZR, Ljungish, Cyph, s0mmer
DMIT: Karakz, greeN-wp, R3-, Jonti, minio
Sverige CETCTM vs. Sverige DankestMemersInTown
CETCTM: relIk, Spitfire, cENTRYZ, roque, Awien
DMIT: Karakz, greeN-wp, R3-, Jonti, minio

Med andra ord är CETCTM, liksom Epsilon och visomvet, klara för Yoggi Yalla Cup-finalturneringen i juni. Nästa möjlighet att försöka kvala in till turneringen kommer redan imorgon då veckans första förkval arrangeras. Missar man den möjligheten går det alltid att spela det andra förkvalet, som drar igång på fredag.

Registrera er till veckans förkval:

Förkval 7 (27-28 april, 4 lag avancerar)
Förkval 8 (29-30 april, 4 lag avancerar)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..