×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

visomvet klara för Yoggi Yalla Cup

2
Svensklaget visomvet vinner den första delfinalen i Yoggi Yalla Cup efter en 2-0-vinst över finska RAIDERS. Nu är de klara för huvudturneringen i juni.
Under gårdagen avgjordes Yoggi Yalla Cups första delfinal, och det är svenska visomvet som avancerat efter att ha besegrat RAIDERS i kvalfinalen. Innan det stora avgörandet eliminerade de norska Tien Len med 2-1 i kartor, och sedan även TzatzikiKlubben i semifinal.

Som nämnt väntade finska RAIDERS i finalen. Finnarna hade i omgången innan spelat en rejäl nagelbitare i mötet med FRAGSPORT, men stått som vinnare efter många om och men. Lika jämnt blev det dock inte mot visomvet i finalen. Det svenska motståndet vann CT-sidan på öppningskartan Mirage med hela 14-1, och trots att finnarna började klättra tillbaka som försvarare var det ganska långt ifrån tillräckligt.

Öppningskartan slutade 16-11 till svenskarna, och på följande Cache blev det en jämnare första halva. RAIDERS vann nämligen åtta av rundorna som anfallare, men svenskarnas anfallsspel visade sig vara tydligt bättre. Kartan avgjordes med 16-10 och därmed gick serien svenskarnas väg med 2-0 i kartor.

Sverige visomvet vs. Finland RAIDERS
visomvet: tease, Golden, rb$, Baaten, Kevve
RAIDERS: JESMUND, heku, APEHEHE, henkka, jyppe

Resultatet innebär att visomvet är det första laget att säkra en plats till Yoggi Yalla Cup-huvudturneringen i juni, där 50 000 kronor erbjuds i prispotten. Ovanpå detta har visomvet även säkrat 6 000 kronor, medan RAIDERS får hälften så mycket som plåster på såren. Även semifinalisterna får en summa för sin insats.


Slutplaceringar: Delfinal #1

1. Sverige visomvet — 6 000 kronor & plats i huvudturneringen
2. Finland RAIDERS — 3 000 kronor
3-4. Sverige TzatzikiKlubben — 1 750 kronor
3-4. Sverige FRAGSPORT — 1 750 kronor


Detta var den första av totalt åtta stycken delfinaler, där varje vinnare avancerar till huvudturneringen. Nästa chans för lag att deltaga kommer på söndag den 3 april, då det första förkvalet till delfinal nummer två arrangeras. Är man redan nu sugen på att anmäla sig till sagda förkval går det att göra här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..