×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Första Yoggi Yalla Cup-kvalet avgjort — andra kvalet drar igång ikväll

1
Det första av två förkval till veckans finalkval i Yoggi Yalla Cup har avgjorts, vilket innebär att deltagarlistan för helgens turnering är spikad. Ikväll får lag ytterligare en chans när förkval nummer två arrangeras.
I tisdags tog över 150 lag på sig gamingbrillorna i hopp om att slå sig fram till veckans finalkval i Yoggi Yalla Cup. I slutet av dagen återstod endast 16 lag, som under gårdagen krigade för fyra platser till helgens 12 500 kronor värdefulla veckofinal, som också erbjuder en plats till Yoggi Yalla Cup-finalturneringen med 50 000 kronor i prispotten.

Det första laget att ta sig till semifinal och därmed avancera var multnationella CSGO2x, med bland andra Joel "jOELZ" Aalto i laget, som krossade Latitud eSports med 16-1 i sin åttondelsfinal för att sedan besegra svenska alkiz med 2-0 i kartor. Kort därefter säkrade Aaltos landsmän i finska RAIDERS avancemang via en 16-9-vinst över ThoraxGaming och sedan två raka kartor över OUT OF CONTROL.

På andra sidan slutspelsträdet var det svenska BLACK.p som övermannade landsmännen i Landscape med stora siffror i åttondelsfinalen för att sedan, liksom de ovan nämnda lagen, säkra en plats till helgens kvalfinal genom ett 2-0-resultat, detta över danska Phenomena. Sist men inte minst tog sig FRAGSPORT, med en del bekanta nicknames i laget, vidare genom att slå finska WINLAND! med 16-7 i åttondelsfinalen och svenska visomvet med 2-0 i kvartsfinalen.

Klara för Yoggi Yalla Cup — Delfinal #1 (4/8)


Världen CSGO2x
jOELZ, barcode, JUGi, gabesson, Flip1

Finland RAIDERS
JESMUND, henkka, heku, apehehe, Jyppe

Sverige BLACK.p
greeN-wp-, R3-, minio, FREDDyFROG, Relaxa

Sverige FRAGSPORT
Rusty, marvel, eddeman, perzon, flwsterN


Ovanstående lag kommer att få sällskap av ytterligare fyra femmor i helgen, detta då veckans andra förkval skall avgöras på samma sätt som ovanstående. Ikväll klockan 18:00 drar sagda kval igång, och de fyra bästa lagen kommer alltså att få vara med och slåss om 12 500 kronor och en plats till den 50 000 kronor värdefulla huvudturneringen i helgens veckofinal.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..