×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Dags att kvala till Yoggi Yalla Cup!

6
Imorgon, tisdag, drar det första förkvalet till 150 000-kronorsturneringen Yoggi Yalla Cup igång. Missa inte chansen att delta!
I torsdags offentliggjorde Fragbite och Yoggi ett turneringskoncept vid namn Yoggi Yalla Cup, där 150 000 kronor tävlas ut i åtta kval och en finalvecka. Nu är startskottet runt hörnet, vilket betyder att det är dags att dra igång den första kvalveckan.

Registrera er till veckans förkval:

Förkval 1 (22-23 mars, 4 lag avancerar)
Förkval 2 (24-25 mars, 4 lag avancerar)

Lagen som avancerar spelar delfinalen den 27-28 mars.
Imorgon tisdag drar det första av två förkval igång. Detta kval är öppet för alla nordiska lag och spelare att delta i, och de fyra främsta lagen kommer att ta sig vidare till söndagens finalkval. Skulle man misslyckas med att ta sig vidare från det första förkvalet arrangeras det andra på torsdag, alltså två dagar senare. Även där erbjuds fyra platser till finalkvalet. På söndag kommer totalt åtta lag att att tävla om 12 500 kronor och en plats till Yoggi Yalla Cup-finalerna, som har 50 000 kronor i sin prispott.

Notera att det inte är hela världen om man faller i ovanstående kval. Detta är den första av totalt sju kvalveckor, och ovanpå det kommer även ett sista-chansen-kval att arrangeras närmre finalturneringen. Är man nyfiken på turneringsupplägget finns en grafisk förklaring nedan. Lycka till med kvalandet!


En beskrivning av turneringens upplägg. Klicka på bilden för en större version.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..