×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

SUPERCHOCKEN: Det var ett aprilskämt!

-4
Nu bjuder vi på en riktig haktappning och ögongnuggning — vi har nämligen lurat er hela dagen!
Den 1 april — dagen då allt är ett potentiellt skämt — är snart förbi, och vi på Fragbite känner att det är dags att vi presenterar vad som faktiskt varit och inte varit sanning på vår framsida under dagen. Vi vet att många har funderat på om mousesports verkligen inte kommer till Copenhagen Games, eller hur mycket sanning det ligger bakom Funn1ks anslutning till Empire för MLG Columbus. Nu ger vi er svaren på era frågor. Sitter ni ner?

Det är Fragbites Worms-satsning som har varit en bluff! Alltihop! Allt från HallelujaHarald till Fragbite Masters uppvisningsmatch! Angående den sistnämnda kan vi nämna att 尘 "#1" 鹰 och Per "FiShBaiT" Danielsson egentligen heter något helt annat, och är långt ifrån professionella Worms-spelare. Svårt att tro, eller hur? Det enda som varit sanning under Worms-satsningen är att det faktiskt är så här man kastar macka som en chef i Worms.



Vi förstår att många av er är högst besvikna, något vi har full förståelse för i och med hur exceptionellt roligt det hade varit med ett så fantastiskt spel som Worms i e-sporten. Vi får dock vänta tills det når skyarna på egen hand istället.

Blev du lurad?

244 personer har röstat

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..