×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Island

HallelujaHarald klar för Team Armageddon

2
Nu har den Isländska spelaren Harald "HallelujaHarald" Önnuson valt att sluta upp med den etablerade Worms organisationen Team Armageddon.
Harald "HallelujaHarald" Önnuson har det senaste året blomstrat ut till att bli en fantastisk spelare i Worms har nu valt att sluta upp med organisationen Team Armageddon. Laget som redan besitter Olawale "Magic_man360" Okotie-Eboh från Algeriet rekryterade nyligen även den norska spelaren Dag-Ole "skimaske" Skjønner. Armageddon har sedan 2001 varit med i Worms-scenen och det som bäst för laget när de vann 3v3-turneringen 2005 på WCG.



HallelujaHarald när han vann Worms-turneringen på UGT 2009


Värt att notera är att Harald "HallelujaHarald" Önnuson nyligen blev klar för den nya satsningen från DreamHack och han är även just nu aktuell för världsmästerskapen som drar igång senare i maj. Önnuson har varit en proffessionell Worms-spelare sedan 2003 och har tidigare spelat i lag som WormsWithGuns, Cheap Sheeps och UnderTakers.

Team Armageddon

Algeriet Olawale "Magic_man360" Okotie-Eboh
Norge Dag-Ole "skimaske" Skjønner
Storbritannien Scott "StanTheMan" Smith
Island Harald "HallelujaHarald" Önnuson
Norge Sven "SheePStreeT" Ingeborgsen
Polen Pavel "BaNAnABomB" Dingwski
Denna nyhet var en del av Fragbites aprilskämt 2015. Ovanstående information är alltså påhittad.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..