×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Xyp9x, JW och NBK byter till Worms

3
Idag är det klart att tre etablerade CS:GO-spelare har valt att byta till Worms i och med de nya turneringarna.
Att Worms växer så det knakar är ingen hemlighet, och nu har tre etablerade CS:GO-spelare valt att byta till den framtida massiva esport-titeln. Som rykten tidigare antytt är det den svenske tvåfaldige Major-vinnaren Jesper "JW" Wecksell som tar klivet från FPS till Artillery Strategy. Han gör det dock inte på egen hand, utan tillsammans med den franska världstjärnan Nathan "NBK" Schmitt samt danske Andreas "Xyp9x" Højsleth.



Kommer JW att briljera i Worms?


Rykterna började florera redan under ESL One Katowice när Wecksell under ett flertal tillfällen ertappades med med att spela Worms mellan matcherna. Även i VoIP-streamen hördes han kalla spelets brandgranater för "Napalm Strike" och efter varje HE-frag sjöng han ut "Haaaaalleluja!". Svensken förnekade då ryktena, som nu visar sig vara sanning. Även den franska scenen fick sig liknande rykten när läckta chattloggar antydde att Nathan "NBK" Schmitt pratade om en eventuell övergång. Konversationerna var med Andreas "Xyp9x" Højsleth, som alltså påståddes vara den tredje spelaren att sadla om.

CS:GO-spelarna som byter till Worms

Sverige Jesper "JW" Wecksell
Frankrike Nathan "NBK" Schmitt
Danmark Andreas "Xyp9x" Højsleth
Denna nyhet var en del av Fragbites aprilskämt 2015. Ovanstående information är alltså påhittad.

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..