×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DreamHack med ny Worms-liga — avslutas med LAN-final

4
Worms fortsätter att växa och idag har DreamHack annonserat ut en ny Worms-liga där åtta lag kommer att tävla om prispotten på 40 000 dollar där allt avslutas med en LAN-final.
Worms fortsätter att krypa uppåt och just nu har DreamHack avslöjat en turnering med 40 000 dollar i pris. Turneringen kommer att bestå av åtta spelare som under en månad spelar mot varandra online. De åtta spelarna kommer att bli fyra och efter tolv turneringsdagar online avslutas allt med en LAN-final där de fyra kvarvarande spelarna gör upp om förstapriset på 30 000 dollar, ca 250 000 SEK.

"Worms är ett spel de flesta kan relatera till i dagsläget, många har spelat det under sin uppväxt och det ligger mig personligen väldigt nära hjärtat. Det går att likna lite med när CS:GO återupplivade Counter-Strike, något vi hade i åtanke när vi kände att vi behövde en 1v1-titel att ersätta Quake. Så fort idén kom fram var alla sålda, det känns otroligt spännande att hjälpa bygga upp Worms-scenen till vad den alltid förtjänat att vara", berättar Tomas "greykarn" Lyckedal för Fragbite och tillägger: "Dessutom är det en fantastisk tittarupplevelse, vilket passar oss extremt väl."

Bland de inbjudna spelarna hittar vi bland annat den kinesiska superstjärnan 尘 "#1" 鹰 och den spanska spelaren Enrique "MontoYana" El Carmen. Tittar vi på turneringen med blå-gula-ögon så hittar vi den svenska veteranen Sten "BombareN" Christensen. Av de åtta platserna så kommer två att fyllas via det kval som hålls ikväll klockan 18:00. Kvalet är öppet för vem som helst och vill du registrera dig så gör du det lättast genom att besöka DreamHacks officiella webbsida.

DreamHack Worm League Season 1


Deltagarlista

Kina 尘 "#1" 鹰
Sverige Sten "BombareN" Christensen

USA Dermot "DancingSt4r" Clemenger
Storbritannien Scott "StanTheMan" Smith
Spanien Enrique "MontoYana" El Carmen
Algeriet Olawale "Magic_man360" Okotie-Eboh
Världen TBD — Från kval #1
Världen TBD — Från kval #2


Format

5v5 units & 5 SPT.

Prisfördelning

1. $30 000 (~250 000 SEK)
2. $10 000 (~85 000 SEK)

Kvalinformation

Kval #1 — 1/4 — 18:00 CET

Kval #2 — 2/4 — 18:00 CET
Värt att notera är att DreamHack väljer att köra med det omtalade 5v5 units & 5 SPT-formatet och som tidigare nämnt så börjar det första kvalet redan idag så se till att anmäla dig till den nya satsningen från DreamHack.
Denna nyhet var en del av Fragbites aprilskämt 2015. Ovanstående information är alltså påhittad.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..