×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite expanderar: "Det är den uppenbara framtiden"

24
Sedan 2002 har Fragbite täckt Counter-Strike, och på senare år har även StarCraft II, Dota 2 och League of Legends smugit sig in i vårt coverage. Nu tar vi ytterligare ett kliv, och är extremt exalterade för att bereda vägen för nästa stora esport-titel.
När Fragbite lanserades den 1 november 2002 var det fullt fokus på Counter-Strike 1.5. Mycket har hänt sedan dess — Counter-Strike har gått över till version 1.6 och vidare till Global Offensive, och Fragbite har även välkomnat RTS-titeln StarCraft II samt MOBA-titlarna Dota 2 och League of Legends. Nu är det dags för nästa strategiska drag.

Titeln vi hädanefter kommer att följa helhjärtat är den välkända artillery strategy-giganten Worms. Spelet har funnits i 20(!) år, och har sedan decennier tillbaka varit esport-inriktat i öst. För en gångs skull känner Fragbite att vi vill vara i framkant med framtiden, och kommer därmed att göra allt vi kan för att få titeln att explodera även i Sverige.

"Om man ser sig omkring är det uppenbart att Worms hör hemma i e-sporten. De senaste titlarna som brytit ut har både vidrört 'gullighet' och även den högaktuella soffliggar-approachen. Vi känner att Worms är en perfekt kombination då det både är barnvänligt, gulligt och kan spelas från en padda i baksätet i bilen. Det är den uppenbara framtiden", säger André Åkerblom, chefredaktör för Fragbite.

"Sedan att vi har en up-and-comer i den svenska scenen, som trots den minimala populariteten i Europa kan mäta sig med de bästa asiatiska spelarna, gör också det hela exceptionellt spännande. Vi har potential i Sverige, och Fragbite vill utnyttja den."

Inte ensamma om att expandera

Fragbite har även fått information via European E-Sports Embassy (EUESE) om att flera stora organisationer i Europa kommer att satsa hårt på att lansera sagda titel, och Fragbite kommer att vara en viktig spelare i expansionen av hela den europeiska esporten.

Ni kommer under dagen att märka en rejäl rivstart i vår satsning då det speglar vår filosofi om att allt i livet är en sprint snarare än ett maraton. Så håll ögonen öppna för allt möjligt härligt innehåll som kommer att kasta in er i scenen direkt.
Denna nyhet var en del av Fragbites aprilskämt 2015. Ovanstående information är alltså påhittad.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..