Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Battle of the StreamersBotSFragbite

Vinna eller försvinna i kvällens Battle of the Streamers

1
Under onsdagskvällen kommer ett lag att elimineras i Snack Pot Battle of the Streamers grupp A, medan ett annat lag kommer att säkra den första slutspelsplatsen.


Förra veckan fick vi uppleva när lagen EmiliaHult och Drayswe fick tuffa utmaningar i form av BNTlol och YZNb. De sistnämnda två lagen stod som vinnare i respektive match, vilket betyder att kvällens sändning bjuder på både elimineringsmatch och slutspelsmöjligheter.

Först ut ikväll, klockan 18:00, är EmiliaHult mot Drayswe, där vinnaren av bäst-av-tre-mötet överlever ytterligare en omgång. Dessvärre kommer det förlorande laget bli först med att elimineras från turneringen. Så snart ovan nämnda möte avgjorts kommer gruppfinalen att spelas. Där är det femmorna i BNTlol och YZNb som slåss om den första av totalt fyra slutspelsplatser i turneringen.

Notera att gruppfinalen kommer att dra igång så snart första matchen är färdigspelad, och 21:00 är bara en preliminär starttid förutsatt att elimineringsmatchen går till tre kartor.

Kvällens matcher

Sverige EmiliaHult vs. Sverige Drayswe
EmiliaHult: HULT, absurdHS, -nastyy, InzaNe, Flawwe
Drayswe: Drayich, Marre, tallen, DraySON, Gabbe
Sverige BNTlol vs. Sverige YZNb
BNTlol: bnt, othiss, tabz, st^, kevzy
YZNb: yzn, courty, noel, GAME, brollan

Ovanstående lag utgör endast grupp A i turneringen. Ytterligare fyra profillag, nämligen Roxyproxxy, chapMAD, Gabbie och CartmenS, väntar på att göra sin debut när nästa veckas grupp B drar igång.

Sändningen börjar 18:00

Kvällens match kommer, liksom alla andra matcher i turneringen, att livesändas via Fredrik "slop3" Wahlstedts Twitch-kanal. Under kvällen har han den självutnämnda CS:GO-experten Anton "tWIRRE" Bengtsson med sig i Snack Pot-studion. Sändningen drar igång strax innan 18:00 och håller igång tills kvällens "Winner's match" är färdigspelad.


Foto: DreamLeague/DreamHack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..