Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

BNTlol och YZNb klara vinnare efter första omgången i Battle of the Streamers

2
Gårdagen såg två solklara vinnare när grupp A drog igång i Snack Pot Battle of the Streamers.
BNTlol och YZNb kommer att slåss om den första slutspelsdagen i Snack Pot Battle of the Streamers, detta då lagen möts på onsdag i gruppens "winner's match". Båda lagen hade förhållandevis raka vinster i gårdagens premiäromgång.

BNTlol öppnade med att ställas mot femman som representerar EmiliaHult, och det blev snabbt väldigt tydligt vilket som var det starkare laget. På Cobblestone lyckades gänget i BNTlol knipa hela 12-3 som det anfallande laget, och avgjorde matchen bara fyra rundor in i andra halvan. Mirage följde, men där blev det inte speciellt annorlunda. 13-2 i halvtid till BNTlol och en vunnen följande pistolrunda säkrade 2-0-vinsten.

Aningen mer spännande blev det när YZNb och Drayswe drabbades samman. Den matchen inleddes på Mirage, där Drayswe och hans lagkamrater öppnade starkt som anfallare. YZNb vände dock lagom till halvtid, och hade en 8-7-ledning när sidbytet skedde. I den andra halvan blev det aningen mer ensidigt när den före detta Crowns-spelaren och hans kamrater tog över sajterna med knappa förhinder, och 16-8 blev kartresultatet.

Den andra kartan, Cache, visade sig bli den avgörande. Det momentum som YZNb byggde upp i slutet av Mirage följde med till den nya kartan, och som anfallare stängde de bombplatserna hela elva gånger. Följande pistolrunda gick även matchledarnas väg, vilket snart ledde till att säcken knöts ihop med 16-5 och 2-0 i kartor.

Resultat Grupp A: Onsdag den 10 maj
Sverige EmiliaHult vs. Sverige BNTlol
EmiliaHult: HULT, absurdHS, -nastyy, InzaNe, freddEEEE
BNTlol: bnt, othiss, tabz, Goffe, bishop
Sverige Drayswe vs. Sverige YZNb
Drayswe: Drayich, Marre, tallen, RiP, Gabbe
YZNb: yzn, courty, noel, GAME, brollan

Sugen på att se matcherna i efterhand? VOD från sändningen finns här!

Ovanstående resultat innebär att onsdagen den 17 maj bjuder på elimineringsmöte mellan EmiliaHult och Drayswe, medan BNTlol och YZNb kommer att slåss om den första slutspelsplatsen i turneringen. Notera att detta bara är en av två grupper som kommer att spelas. För mer information beger ni er till vår informationsnyhet.

Grupp A: Onsdag den 17 maj
Sverige EmiliaHult vs. Sverige Drayswe
EmiliaHult: HULT, absurdHS, -nastyy, InzaNe, freddEEEE
Drayswe: Drayich, Marre, tallen, RiP, Gabbe
Sverige BNTlol vs. Sverige YZNb
BNTlol: bnt, othiss, tabz, Goffe, bishop
YZNb: yzn, courty, noel, GAME, brollan


Foto: Ole Sollie/DreamHack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..