×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Snute möter Hydra i kvällens WCS-grupp

1
Torsdagen inleder det europeiska stadiet av World Championship Series, först ut är femte gruppen med Snute, Hydra, Lilbow och Kelazhur.
World Championship Series är inne i den andra säsongen sedan formatet gjordes om. De första fyra grupperna är nu avklarade och nu kommer resterande fortsätta från tyska Köln för att sedan flyttas till Toronto och Kanada.

Gruppspelet som påbörjades för en vecka sedan har redan bjudit på flera överraskningar. I grupp A toppade Patrick "Bunny" Brix följt av Mackenzie "Petraeus" Smith vilket gör att Jim och Kane inte kommer fortsätta i turneringen.

Nästa grupp var det Park "ForGG" Ji Soo som visade framfötterna och gick vidare enkelt, sämre gick det för Son "StarDust" Seok Hee som förlorade den inledande matchen mot TooDming men lyckades i den avgörande plocka två raka kartor, då var motståndaren återigen TooDming. Sämst gick det för Sen som förlorade alla sina matcher.

Under lördagen spelade tredje gruppen, det blev oväntat Joseph "Ret" de Kroon som plockade hem första placeringen då med vinster över nykomlingen Mystery och viOLet. Utöver Ret lyckades även Alexis "MarineLorD" Eusebio ta sig vidare.

Sista gruppen som utspelades i USA var kanske den mest svårtippade, med spelare som Zhou "iAsonu" Hang, Libo "Xenocider" Chang, Ryan "NXZ" Jones och Kevin "Harstem" de Koning där sistnämnde toppade gruppen med bara en kartförlust, då mot iAsonu, som i sin tur tog sig vidare efter vinst mot Xenocider i den avgörande matchen.
Vidare till Ro16

DanmarkTerran Bunny
AustralienZerg Petraeus

KoreaTerran ForGG
KoreaProtoss StarDust

NederländernaZerg Ret
FrankrikeTerran MarineLorD

NederländernaProtoss Harstem
KinaZerg iAsonu
Grupp E — 28 maj
FrankrikeProtoss Lilbow Vs. BrasilienTerran Kelazhur
KoreaZerg Hydra Vs. NorgeZerg Snute
Grupp F — 29 maj
PolenZerg Elazer Vs. MexikoTerran MajOr
KoreaTerran Polt Vs. TysklandZerg TLO

Grupp G — 30 maj
PolenProtoss MaNa Vs. AustralienTerran iaguz
KanadaTerran MaSa Vs. FrankrikeZerg FireCake
Grupp H — 31 maj
TysklandProtoss GunGFuBanDa Vs. TaiwanProtoss Has
KoreaZerg Jaedong Vs. FinlandProtoss elfi
Nästa grupp spelar sina matcher idag torsdag, den 28 maj, inleder gör fransmannen David "Lilbow" Moschetto som ställs upp mot Diego "Kelazhur" Schwimer från Brasilien. Vinnaren kommer möta antingen Shin "Hydra" Dong Won eller Jens "Snute" Aasgaard.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..