×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Miniraser, elfi kvar i Copenhagen Games — Slutspel idag

2
Idag avslutas årets Copenhagen Games StarCraft II-turnering. Miniraser och elfi är kvar mot sex Sydkoreaner däribland Rain och PartinG.
Efter två dagar med gruppspel har Copenhagen Games nu kommit fram till slutspelet. Det är vid 12:00 som första matchen drar igång, då mellan Won "PartinG" Lee Sak och Samuli "elfi" Sihvonen. Kvartsfinalerna kommer spelas i Bäst av Tre-format medan semifinalerna blir Bäst av Fem.

Under gårdagen spelades tredje gruppspelet där spelarskaran skulle minskas till hälften. Svenskarna Anton "Zanster" Dahlström och Stefan "MorroW" Andersson höll inte hela vägen utan hamnade på varsin tredje placering i vardera grupperna.

Dem som lyckades bäst av icke-koreanerna var Viktor "Miniraser" Malmberg och elfi som lyckades gå vidare med en andra placering, toppade gjorde koreanerna i varje grupp.
Slutspel

12:00 — KoreaProtoss PartinG Vs. FinlandProtoss elfi — betta i tipset

13:00 — KoreaTerran Ryung Vs. KoreaTerran SuperNova — betta i tipset

14:00 — KoreaTerran FanTaSy Vs. KoreaZerg Jaedong — betta i tipset

15:00 — KoreaProtoss Rain Vs. SverigeZerg Miniraser — betta i tipset


16:30 — Semifinal #1
18:00 — Semifinal #2
20:00 — Final

Stream: Copenhagen Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..