×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Kaelaris, Nathanias, RotterdaM & ToD till WCS-finalen

2
På fredag inleds slutet av den första WCS-säsongen för året. Sju profiler kommer guida tittarna under de tre dagarna som turneringen pågår.
Imorgon, fredag kommer den avgörande delen av årets första WCS-säsong. Det är fyra grupper som under morgondagen ska försöka ta sig vidare till slutspelet, alla är på plats i franska Poitiers och finalen kommer spelas på söndag.

Sedan Paul "ReDeYe" Chaloner lämnade ESL för Gfinity har det varit osäkert vem som ska agera programledare under sändningarna men det blir den koreanska översättaren Sue "Smix" Lee som tar över rollen tillsammas med Shaun "Apollo" Clark som kommer agera ledare över panelen.

Kommenteringen står WCS-castern James "Kaelaris" Carrol för, ihop med Fragbite Masters-aktuella Nathan "Nathanias" Fabrikant samt spelarna Kevin "RotterdaM" van der Kooi och Yoan "ToD" Merlo, även Daniel "Fenner" Fenner kommer vara på plats.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..