×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Sluten LotV-beta i slutet av månaden

3
Sista episoden av tre närmar sig då Legacy of the Void verkar vara på ingång. Nu börjar beta-versionen!
Det är den 31 mars som den stängda betan av Legacy of the Void inleds och spelare världen över kommer för första gången kunna kännas vid de kommande ändringarna i nästa expansion.

StarCraft II kommer ändras en hel del, främst inom ekonomin då antalet mineraler minskas per bas samt att antalet arbetare kommer ökas initialt till 12. Detta kommer göra spelet mer "aggressivt" då fler kommer försöka ta mer riskabla expansioner. Utvecklarna kommer även, på prov, ändra om in game-klockan till vanlig tid istället för den något snabbare som finns i spelet just nu.

Terran Cyclone


Terran


Rasen Terran kommer än så länge bara få en ny unit i form av Cyclone. I blogginlägget på Battle.net skriver utvecklarna att det finns planer på ännu en unit men inget är officiellt ännu.

Battlecruiser får en ny ability, den kommer kunna använda sig av "Tactical Jump" för att teleportera sig vart som helst på kartan. En stor ändring är att Siege Tanks kommer kunna bli upplockade av Medivacs medan dessa är i Siege Mode. Detta ska tydligen hjälpa rasen att kunna aggressivt trakassera motståndaren.

Protoss Adept





Protoss Disruptor


Protoss


Protoss får två nya units i form av Adept samt Disruptor där förstnämnde skapas från en Gateway och har fokus på teleportering. Med Psionic Transfer kommer Adept kunna skapa dubbletter som placeras till exempel en bit längre bort. Dubbletten kan inte attackera utan Adepten teleporteras dit efter några sekunder.

Disruptor är en renodlad skademaskin med AoE. Med Purification Nova blir Disruptorn snabbare och kan inte skadas under fyra sekunder, därefter skickas dess attack ut och skadar allt som är i närheten.

Det kommer även ändras för Warp Prism, Immortals, Oracle, Tempests samt Carriers, mer information om dem visas i videoklippet längre ner.

Zerg Lurker





Zerg Ravager


Zerg


Lurkern är tillbaka! Den kända Brood War-uniten kommer tillbaka och likt tidigare skapas denna genom en Hydralisk. Lurkern gör splash damage men kan bara attackera när den är under marken, tier 3 unit.

Ravager är en helt ny unit för Zerg och skapas likt Lurkern fast då genom en Roach. Med abilityn Corrosive Bite kan Ravagern attackera med Diablo 3 liknande mortars. Den kommer även kunna förstöra Forcefields.

Corrupters ability Corruption kommer försvinna och bli utbytt mot Caustic Spray, den kommer då kunna attackera byggnader eller fiender med en attack som ökar allt eftersom. Swarm Hosts och Nydus Worm kommer även ändras om.

Mer information vad som kommer ändras i Legacy of the Void hittas på battle.net samt i YouTube-klippet nedan, som visar främst tillskotten samt ändringarna hos raserna.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..