×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

MorroW ute ur WCS – ingen svensk kvar i tävlingen

5
Inte heller Stefan "MorroW" Andersson lyckades ta sig vidare i årets första säsong av WCS Premier, detta stod klart under fredagen.
Det går tungt för våra svenska Starcraft 2-stjärnor i årets första säsong av WCS Premier. För en knapp vecka sedan fick Johan "NaNiwa" Lucchesi se sig utslagen efter en vinst och två förluster i grupp F och igår blev nästa svensk utslagen.

Team Property-spelaren Stefan "MorroW" Andersson delade grupp G med bland andra Shin ”Hydra” Wong Don och svensken vann mot just Wong Don i öppningsmatchen efter att ha hämtat in ett 0-1-underläge. Roligare än så blev det däremot inte för Andersson som förlorade den följande matchen mot tysken Tobias "ShoWTimE" Sieber. Efter detta väntade returmöte mot Wong Don, något som denna gång slutade med en komfortabel vinst för koreanen.

Grupp G, Fredag 27 februari

KoreaZerg Hydravs. SverigeTerran MorroW1-2
TysklandProtoss ShoWTimEvs. KinaZerg iAsonu2-1
KoreaZerg Hydravs. KinaZerg iAsonu2-1
TysklandProtoss ShoWTimEvs. SverigeTerran MorroW2-1
KoreaZerg Hydravs. SverigeTerran MorroW2-0

Bättre har det gått för våra tre grannländer Danmark, Finland och Norge som samtliga kommer att finnas representerade i nästa fas av WCS Premier. Mer om detta finner ni på WCS-webbplatsen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..