×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NaNiwa i ordkrig efter WCS-match

5
Efter nästan ett års paus var Johan "NaNiwa" Lucchesis återintåg till Starcraft dramatiskt, då han direkt efter att ha kvalat in till WCS efter en match mot Dmitry "Happy" Kostin anklagade den ryska spelaren för att ghosta.
Efter att ha vunnit den första kartan såg det ljust ut för svensken att lyckas ta serien 2-0, men efter det att Happy lyckas försvara sig mot NaNiwas strategi, som han dolt och inte fått scoutad, skriver protoss-spelaren i match-kanalen att någonting inte stod rätt till med den ryska sändningen av turneringen.

"Alla ut. Mina vänner på Skype säger att den ryska streamen har 0 minuters delay. Vet inte om du lyssnar på streamen medan du snackar. Smutsigt, var hur NaNiwa valde att förmedla sitt missnöje med situationen."

Turneringens admin var på svenskens sida, då det stämde att den ryska streamen inte hade någon delay på sin sändning, någonting som är obligatoriskt enligt WCS reglemente. Den sista kartan spelades därmed utan den ryska streamen, och NaNiwa lyckades ta serien 2-1. I samband med vinsten mot Happy tog sig även NaNiwa in i WCS, och han kommer spela i den första upplagan av ligan för i år, som börjar senare i januari.

Det var efter detta däremot som ett genuint ordkrig bröts ut mellan de båda spelarna på Twitter.


Svensken fortsatte med att spilla sina åsikter kring matchen i fråga.


Happy förklarar att ilskan inte är mot NaNiwa, utan tycker att det är frustrerande att spelare inte behöver öva mycket för att besegra honom.

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..