×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Nu fortsätter DreamHack Open — Snute mot MMA först

1
DreamHack Winter är i gång och två grupper hunnit spela sina ofantligt många matcher. Tre spelare har går vidare från varje grupp och nu fortsätter resterande grupperna.
Först ut, vid 18:00 kommer Snute möta MMA spela på den officiella livesändningen och formatet som gäller är Bäst av Tre-kartor. Samtidigt spelas det tre spännande matcher som går att se hos flertal community-streams.

När turneringen drog igång var det Grupp A och B som öppnade och när matcherna var avklarade var det Life och First som toppade med 4-0 i resultat respektive 3-1 medan Bunny och Sacsri fick se sig utslagna ihop med Leenock och True.
Grupp A

1: KoreaZerg Life
2: KoreaTerran TaeJa
3: KoreaProtoss San
4: KoreaZerg Leenock

5: DanmarkTerran Bunny


Grupp B

1: KoreaProtoss First
2: KoreaZerg Jaedong
3: KoreaProtoss HerO
4: KoreaZerg TRUE

5: KoreaZerg Sacsri
Nu återstår det tio spelare där bland annat den sista återstående icke-koreanen deltar. Norrmannen Jens "Snute" Aasgaard från Team Liquid delar grupp med tre Terrans, MMA, jjakji samt Polt och Zerg-spelaren Impact. Matcherna startas vid 18:00 och utvalda matcher kommer visas DreamHacks officiella sändning som hittas här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..