×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Här är kommentatorteamet för DH Open-finalerna

3
DreamHack Winter 2014 gästas av en hel del bekanta StarCraft II-ansikten, som kommer att vara en del av det stream-team man rekryterat för DreamHack Open-finalturneringen.
Med knappt en vecka kvar till årets stora LAN-avslutning, DreamHack Winter 2014, har arrangörerna offentliggjort vilka som kommer att jobba framför kameran i StarCraft II-turneringen DreamHack Open.

Namnen är inga mindre än Nick "Tasteless" Plott, Shaun "Apollo" Clark, Dan "Artosis" Stemkoski, Geoff "iNcontroL" Robinson och Sue "Smix" Lee. Den förstnämnda och sistnämnda kommer att agera värdar, medan de mellersta tre alla är experter på olika sätt.

DreamHack Open Winter 2014 Stream-Team

USA Nick "Tasteless" Plott — Panelvärd
Storbritannien Shaun "Apollo" Clark — Expert
USA Dan "Artosis" Stemkoski — Expert
USA Geoff "iNcontroL" Robinson — Expert
Korea Sue "Smix" Lee — Värd
DreamHack Open Winter 2014 arrangeras på DreamHack Winter den 27-29 november. Klara för deltagande är 15 välkända sydkoreaner samt den norske zerg-spelaren Jens "Snute" Aasgaard, som alla slåss om motsvarande 555 600 kronor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..