×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

IeSF-kvalfinaler på O'Learys i helgen

1
Söndagen bjuder på e-sport på sportbaren O'Learys när IeSF World Championship-kvalen i Dota 2, StarCraft II och Heartstone avgörs.
Under en senare tid har det kvalats om platser till det svenska finalkvalet till IeSF World Championship, och i helgen avgörs det vilka som blir de svenska representanterna i Baku, Azerbaijan senare i år.

Platsen är O'Learys Tolv, som bor granne med den välkända arenan Ericsson Globe i Stockholm. I och med att O'Learys är en bar och restaurant kommer det gå att köpa både mat och alkohol på plats. Bland annat kommer det att finnas specialgjorda drinkar med e-sporttema.

Chrillee mot Kent i Dota 2

Dagen drar igång 12:00 på plats, och först ut är Dota 2-finalen där två lag lyckats ta sig till kvalfinalen. Lagen är 4 Friends + Chrillee och Kent Gaming, som båda lyckades ta sig ur en three-way-tie med Turtle Gaming i förkvalet. Lagen kommer som sagt att drabbas samman klockan 12:00 på söndag, och kommenterar matchen gör den svenska Dota 2-duon Drayich och Bogdan, som bland annat kommenterade TV6:s sändning av The International 4.

Hearthstone på eftermiddagen

Efter Dota 2 spelas Hearthstone, där fyra spelare tagit sig till finalkvalet. Spelarna är Ole "Knugen" Jansson, Jesper "Freakeh" Ericsson, David "DaveTheBrave" Söderberg och Mikael "Litanol" Li, som kommer att spela ett single elimination-bracket. Det är de två förstnämnda som slåss i den ena semifinalen, medan de två sistnämnda drabbas samman i den andra. Vinnarna möts sedan i finalen om en plats till Baku.

Namshar och Zanster i StarCraft II på kvällen

Följer Heartstone gör StarCraft II, som är det sista spelet för dagen. Klockan 18:00 är det schemalagt att detta fyra spelare breda finalkval skall arrangeras, där Anton "Zanster" Dahlström och Christoffer "Namshar" Kolmodin kommer att möta Felix "Autumn" Hegethorn respektive Pontus "Multi" Cerwin. Kommenterar StarCraft II-kvalet gör SM-bekanta Tom "Endars" Bramler och Madeleine "Maddelisk" Leander.

För den som känner sig peppad på att besöka evenemanget på söndag ligger O'Learys Tolv på Arenaslingan 6 i Stockholm. För att ta del av mer information beger ni er bäst till Sthlmesport.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..