×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Flykten från Sydkorea — KeSPA tappar

1
Idag har flera av de stora koreanska profiler avslöjat att de flyr Sydkorea och KeSPA för att kunna delta i icke-koreanska turneringar.
Sydkorea har under en längre tid varit associerat med den högsta nivån av StarCraft II och nu sänks den när flera spelare flyr landet. De tre SK Telecom T1-spelarna Fantasy, Rain och PartinG har alla lämnat laget för att söka sig till Europa och Nordamerika. Även CJ Entus-spelaren Hydra har valt att lämna laget för att söka sig vidare.

— I miss the passion from the foreign fans who used to cheer for me, berättar PartinG för DailyEsports.

Exakt vad spelarna har för planer är oklart men att delta i Europeiska turneringar har länge varit populärt bland koreanska spelare då ett flertal att flyttat till Europa just för att ha den möjligheten.

Spelarna som flyr Sydkorea

KoreaProtoss PartinG
KoreaProtoss Rain
KoreaZerg Hydra
KoreaTerran Fantasy
Med flera stora turneringar, bland annat Fragbite Masters, runt hörnet så blir det spännande att se vad som händer för med de fyra koreanska spelarna.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..