×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Miniraser öppnar upp WCS EU ikväll

1
Nu är det dags för den tredje säsongen av WCS EU och två svenskar är med i Premier. Först ut är Miniraser som startar säsongen med match mot StarDust.
Efter sommaruppehållet är det äntligen dags för den tredje och sista WCS-säsongen för året. Det kommer bli den sista chansen att samla på sig tillräckligt med poäng för att kunna kvalificera sig till BlizzCon senare i höst.

Idag kommer den första gruppen av åtta spela sina matcher och bland spelarna finner vi svensken Viktor "Miniraser" Malmberg ihop med norska Jens "Snute" Aasgaard som delar grupp med koreanska Protoss-spelarna Son "StarDust" Seok Hee och Jo "Patience" Ji Hyun.

Gruppen är planerad att starta vid 18:00 och i vanlig ordning spelas det hela med GSL-formatet. Första matchen kommer vara mellan Miniraser och StarDust följt av Snute mot Patience.

Imorgon kommer även svensken Stefan "MorroW" Andersson spela sin grupp ihop med Patrick "Bunny" Brix, Yoan "ToD" Merlo och Kang "San" Cho Won.
Grupp A

18:00 — SverigeZerg Miniraser Vs. KoreaProtoss StarDust — betta i tipset!

18:45 — NorgeZerg Snute Vs. KoreaProtoss Patience — betta i tipset!


Grupp B

18:00 — SverigeTerran MorroW Vs. KoreaProtoss San — betta i tipset!

18:45 — FrankrikeProtoss ToD Vs. DanmarkTerran Bunny — betta i tipset!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..