×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

MarineKing, Symbol, LosirA till MVP

1
MVP ändrar helt om i laget och sju nya spelare har tillkommit. Bland dessa finns superstjärnorna MarineKing och Symbol.
KeSPA-laget MVP har sedan starten av StarCraft II varit ett av de bästa men på sistone har det varit oklart ifall laget skulle leva vidare.

Nu har organisationen ändrat om i spelarstallet och de gamla spelarna har fått lämna då dessa inte ville förnya sina kontrakt. För att ersätta och hitta en tillräckligt stark line-up inför nästa säsong av Proleague har nu sju nya spelare rekryterats. Även Ahn "Seed" Sahng Won, Song "HerO" Hyeon Deok och Lee "Leenock" Dong Nyoung kommer spela för MVP i Proleague.

De nya spelarna är långt ifrån okända. Största namnen som ingår i det nya laget är Lee "MarineKing" Jung Hoon och Kang "Symbol" Dong Hyun som kommer spela tillsammans med Choi "Center" Jae Sung, Hyun "DeParture" Sung Min, Hwang "KangHo" Kang Ho, Kim "SalvatioN" Ki Yong samt Choi "YongHwa" Yong Hwa. MVP har sedan tidigare rekryterat Lee "Choya" Hyung Seop som kommer agera coach.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..