×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Stephano, MC, Zanster m.fl. till DreamHack Valencia

1
Året har gått in på sin sjunde månad och det är nu dags för DreamHacks tredje Open-turnering. Det är spanska Valencia som gäller och prispott, kvalpoäng samt direkt seed står på spel.
Det är lite mer än två veckor kvar till DreamHacks andra utländska turnering för året. Denna gång kommer det vara i den spanska staden Valencia och nästintill hundra spelare deltar, majoriteten från Spanien men även flertalet koreaner kommer vara på plats.

Likt de två tidigare stoppen, Bukarest och DreamHack Summer är det inte prispotten som är det viktiga. Topp 4 kvalificeras till Winter samt att hela 4000 WCS-poäng kommer delas ut. Dessa poängen kommer spela en stor roll då BlizzCon närmar sig med stormsteg.

Första halvan av deltagarlistan är nu släppt och än så länge ser det tomt ut för svensk del. Det är än så länge bara två svenskar som är listade och det är fnatics Zerg-spelare Anton "Zanster" Dahlström samt den relativt okända Zergen Christoffer "Namshar" Kolmodin. Grannlandet till öst kommer ha två av sina bästa spelare på plats, dessa i form av Joona "Serral" Sotala och Vesa "Welmu" Hovinen.

Även fransmannen och den numera pensionerade spelaren Ilyes "Stephano" Satouri kommer delta ihop med spelare som Jang "MC" Min Chul, Son "StarDust" Seok Hee, Giacomo "Socke" Thüs, Grzegorz "MaNa" Komincz och Ko "HyuN" Seok Hyun.

Hela listan hittas på DreamHacks hemsida och länken dit, hittar du här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..