×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

RunA & ThorZaIN vidare — Åtta grupper återstår

1
Hälften av dagens grupper är spelade och nu kommer andra halvan börja sina matcher. Spelare så som MorroW, StarNaN, White-Ra, MMA, TaeJa och många fler kommer göra upp om vem som går vidare.
Det har nu spelats StarCraft II under 12 timmars tid borta i Jönköping och det återstår hela åtta grupper innan dagens är över. Det är grupperna I till P som kommer starta inom kort. Vid 22:00 påbörjas den första omgången och det finns sju svenskar på plats.

Första halvan av andra gruppspelet är avklarad och det har visats bli stora överraskningar. Även detta DreamHack. Största överraskning än så länge är den 15-åriga Protoss-spelaren Wouter "Sjaak" Bree som slog både HyuN och HuK, han avancerade även som gruppetta.

För svensk del har Marcus "ThorZaIN" Eklöf och Joacim "RunA" Persson visat var skåpet ska stå genom att gå vidare. Tyvärr föll Rickard "SortOf" Bergman, Jonas "Cytoplasm" Larsson och Anton "Zanster" Dahlström. Nu är det upp till Stefan "MorroW" Andersson samt Daniel "StarNaN" Ohlsson ihop med fem andra svenskar att kunna ta sig vidare till nästa gruppstadie.

Matcherna är som sagt planerade att köras igång vid 22:00 ikväll och allt sänds genom DreamHacks officiella livesändning, den hittar du här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..