×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Brood War-legenden till Code S — krossar motståndet

1
Nästkommande säsong av WCS är på ingång och nu har den koreanska regionen avslutat Code A.
Det spelades tolv grupper under sex dagar för att få fram vilka som skulle kvalificeras till nästa säsong av Code S. Åtta spelare var redan klara sen tidigare och resterande 24 var tvungna att kvala in.

Grupperna var fyllda med kända proffs och det var Brood War-legendarerna som var på allas läppar. För Lee "Flash" Young Ho och Shin "RorO" No Yeol var motståndet för svårt vilket ledde till att dem hamnade under strecket. Bättre gick det för den före detta GSL-mästaren Park "DongRaeGu" Soo Ho, Terran-stjärnan Lee "INnoVation" Shin Hyung och f.d. GSL-finalisten Lee "Leenock" Dong Nyoung som alla gick vidare till Code S.

Det mest intressanta var att den forna Brood War-stjärnan Song "Stork" Byung Goo lyckades ta sig hela vägen till Koreas högsta liga under sitt andra försök jämfört med FlaSh som flera gånger har trillat ur eller rakt av misslyckat kvalificera sig.
Code A — Grupp J

1: KoreaProtoss Stork — 2-0
2: KoreaProtoss Squirtle — 2-1
3: KoreaZerg Action — 1-2
4: KoreaZerg Pet — 0-2
Nästa säsong av Code S drar igång om lite mer än en veckas tid. Första gruppen spelar sina matcher den 30 april.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..