×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

MMA vidare till WCS EU-finalen

1
Andra semifinalen är spelad och WCS kommer få en Terran mot Protoss-final.
Efter den första semifinalen mellan MC och jjakji spelade Mun "MMA" Seong Won och Kang "San" Cho Won sin match.

Till skillnad från den första semin utspelades alla kartorna i ett jämnade tempo och det krävdes fem innan vinnaren kunde koras. Spelarna vann två kartor var och sista kartan hade tidigare valts till Yeonsu där San valde att gå Dark Templars men lyckades inte direkt med taktikten. Efter ett tag hade matchen stabiliserats och det var MMA som fick överhanden med sina drop-attacker.

När båda spelarna väl hade nått max i supply och tre baser attackerade MMA med flera Widow Mines ihop med Ghost och en hel del Bio vilket blev för mycket för San som tvingade se sig besegrad. 3-2 till MMA.
KoreaTerran MMA Vs. KoreaProtoss San

Heavy Rain: 1-0
Frost: 2-0
Habitation Station: 2-1
Polar Night: 2-2
Yeonsu: 3-2
WCS är inte över för kvällen då ESL kommer fortsätta med den amerikanska regionen och det är Alicia, HyuN, Revival och Oz som kommer spela sina semifinaler. Enligt schemat börjar den första semin vid 23:00 och den andra vid 00:30. Streamen hittar ni här på Fragbite.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..